Denné menu v Kežmarskej reštaurácii

Cena polievky a 1 hlavného jedla - 3,40 €

Pondelok:21.08.2017 Fazuľková 1
 1.                  100 g Vyprážaný kurací rezeň v parížskom cestičku, zemiaky, šalát 1,3,7
 2.                  350 g Bolónske lassagne 1,3,7,16
 3.                  350 g Ryžový nákyp s ovocím 3,7
 4.                  150 g Prírodný kurací rezeň, ryža, zeleninové obloženie  1   4,50 EUR
Utorok:   22.08.2017 Pórová 1
 1.                  100 g Kuracie prsia so špenátom a balkánskym syrom, ryža, šalát 1,7
 2.                  100 g Bravčový guláš, cestovina 1,3,16
 3.                  350 g Hlivový perkelt, noky 1,3,7,15
 4.                  150 g Prírodný kurací rezeň, ryža, zeleninové obloženie  1  4,50 EUR
Streda:   23.08.2017 Frankfurtská 1
 1,                  100 g Kuracie prsia na zelenine, ryža, ozdoba 1
 2.                  100 g Bravčová plná panvica so zemiakmi 15,16
 3.                  350 g Zapekaný karfiol o zemiakmi, uhorkový šalát 3,7
 4.                  150 g Prírodný kurací rezeň, ryža, zeleninové obloženie  1   4,50 EUR
Štvrtok:  24.08.2017 Kurací vývar s cestovinou a zeleninou 1,3,9
1.                   100 g Pene s kuracím mäsom, brokolicou, kukuricou a syrom 1,3,7
2.                   100 g Bravčové na mexický spôsob, ryža, ozdoba 1,15,16
3.                  350 g Špenát, volské oko, pečená klobása, varené zemiaky 1,3,7
4.                  150 g Prírodný kurací rezeň, ryža, zeleninové obloženie 1 4,50 EUR
Piatok:    25.08.2017 Talianska 1,16
1.                   100 g Kuracia zmes v listkovom ceste, zemiaková kaša, šalát 1,3,7
2.                   100 g Bravčové na šalviovej omáčke, ryža, šalát 1,7
3.                   350 g Palacinky s tvarohom 1,3,7
4.                   150 g Prírodný kurací reze´, ryža, zeleninové obloženie  1   4,50 EUR
  • Váha mäsa v surovom stave,prílohy 200 g, šalát 50g
  • Podávame VIKENDOVÉ MENU podľa ponuky (sobota, nedeľa a sviatky) - 4,50 € 

© Milan Gardoš | Penzión Gardoš | Webmajstering by Joomla-webstranky.sk | Privátna zóna